>
Vesti

 • Održana 16. mts Noć Reklamoždera

  29.11.2015

  NOĆ VRHUNSKIH REKLAMA I KREATIVNOSTI
   
  Sava Centar je svoj bogati novembarski program završio  fantastičnom manifestacijom mts Noć Reklamoždera, koja je na najbolji način najavila nastupajuće praznike. Raspoloženu publiku, na samom ulasku u Sava Centar dočekala je muzika iz Naxi DJ kornera, a pravu karnevalsku atmosferu, dodatno su  uveselili pokrovitelji manifestacije: mts, Samsung, Uniqa, Sensation refresh drink, Black'n'Easy kafa, Frikom, Avon i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

  Tema ovogodišnje Noćbila je: zlatna Srbija. Zemlja sjajnih sportista koji su svojim neverovatnim uspesima na svetskim i evropskim takmičenjim, osvojenim prvim mestima i zlatnim medaljama, bili definitivno najbolja reklama Srbije u svetu!
  Tim povodom, BRAND SERBIA, nagradu za najbolju promociju Srbije dobilo je Ministarstvo omladine i sporta, a nagradu je primio ministar Vanja Udovičić koji je ove večeri bio u društvu zlatnih sportista - Milice Dabović zvezda ženske košarkaske reprezentacije i fudbalera mlade reprezentacije Srbije Filipa Manojlovića. Publika je ovaj sportski, zlatni trio nagradila ovacijama. Nagradu je uručila gospođa Ljubinka Zarubica, direktor funkcije za marketing i razvoj direkcije za privatne korisnike Telekoma Srbije, koja je  istakla da oni kao kompanija uvek daju značajnu podršku sportu i sportistima.


   
  AMBASADOR REKLAMOŽDERA, nagradu za najveći humanitarni doprinos društvu dobila je fondacija "Novi Beograd" koja se nesebično zalaže za pomoć deci. Nagradu ispred fonadacije  primio je naš proslavljeni sporista Aleksandar Šapić, a nagradu je uručila Marija Gičić, senior brand manager ispred Grand kafe i " Black 'n'Easy kafe.  FRESH TALENT nagrada pripala je mladim stvaraocima koji su svojom kreativnošću skrenuli pažnju reklamožderskog borda sa reklamama koje su sami snimili. Nagradu su primili, Srđan Janković, učenik Treće beogradske gimnazije i Aleksandar Ignjatović, apsolvent IT akademije u Zemunu. Nagradu je predala, direktorka marketinga Uniqa osiguranja, gospođa Sonja Marić.  WORLD TOUR nagrade za domaću i regionalnu reklamu koje su završile u svetskoj retrospektivnoj turneji  Noći Reklamoždera i tako obišla svet dobile su 4 reklame:
  Drama u taxiju " Otelo" za JDPagencije McCann Beograd. Nagradu je uručio predstavnik FRIKOM-a, Đorđe Jovanović, Digital Marketing specijalista, a nagradu su primili Svetlana Paroški PR menadžerka JDP-a, glumac iz spota Nebojša Ljubišic i account direktor agencije McCann Uroš Urošević.  Druga srpska reklama iz svetske turneje 2015 jeste i reklama za Jelen pivo - Naša Stvar, nagradu je primio Nebojša Jovanović Junior brand menadžer Apatinkse pivare i  agencija Leo Burnett, a nagradu je uručio direktor  Buzz Consulting agencije- Davor Maksimovic iz Banja Luke.
  Treća nagrada je izuzetna reklama o Beogradu. "Beokonstruktivizam" u režiji Borisa Miljkovica za Turističku organizaciju Beograd, koju je primio direktor ove institucije gospodin Miodrag Popović, a nagradu je uručila  Nela Milić  predstavnik brenda Sensation, asistent u marketingu iz kompanije Jamnica.
  Četvrta nagrda za reklamu u svetskoj turneji pripala je reklami Telekoma Slovenije-Itak- Govori ljubezen , čiji je autor kreativni direktor agencije ‘’Pristop’’, gospodin Aljoša Bagola, obratio publici putem video poruke.  NAJ DOMAĆA REKLAMA 2015 - Predstavnica agencije SuperStar, organizatora mts Noći Reklamoždera - Goga Grubješić i predsednica žirija publike, Jelena Mihajlović - student Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, proglasile su pobednika NAJPOPULARNIJE DOMAĆE REKLAME PO BROJU GLASOVA PUBLIKE.  Nakon formiranja fantastične liste TOP 31 i višemesečnog on - line glasanja, pobedila je reklama FRIKOM  “Belgrade 7 Secrets by KING”.  NAJ GLUMAC U REKLAMI -  Medijski partner manifestacije, besplatne novine “24 SATA” dodelile su nagradu čitalaca za NAJPOPULARNIJEG GLUMCA U REKLAMI. To je Ivan Bosiljcic", koji nažalost nije bio u mogućnnosti da primi nagradu pa ju je u njegovo ime  preuzeo  Miodrag Marinković, direktor marketinga kompanije Frikom.

  NAJ INOVACIJA - nagrada za reklamu koja je izašla iz standardnih okvira i zadivila javnost inovativnom i efektnom realizacijom je  reklama za 4G " Pokrivamo Srbiju da biste je vi otkrili" kompanije mts. Nagradu je primila gospođa Ljubinka Zarubica direktor funkcije za marketing i razvoj direkcije za privatne korisnike Telekoma Srbije i Uroš Urošević. Nagradu za Naj Inovaciju uručio je gospodin Vlada Čeh, osnivač Instituta za istoriju oglasavanja.

  I za sam kraj, dodeljena je nagrada, tačnije prestižni telefon Galaxy S6 edge + zanimljive  FB aktivacije "Otkrij nam Tvoj svet". Pobednika je izabrao gospodin Miško Nećak, filmski reziser, scenarista i režiser reklama. Ovaj, jedan od najpoželjnijih telefona pripao je Maji Jolkić, koja je na konkursu bila najkreativnija. Ona je nacrtala svoj svet, jer ne može da naslika sve sto voli, kako je izjavila. Nagradu je uručio gospodin Igor Poznić, marketing menadžer za informacione tehnologije i telekomunikacije kompanije Samsung.  I to je bio sjajan uvod u prvi, od četiri bloka reklama koje je za  ljubitelje Noći Reklamozdera spremio njen autor i selektor Jean Marie Boursicot.

  Prepuna dvorana Sava Centra izgledala je čarobno sa svetlećim Uniqa balonima i karnevalskom muzikom Sensation poštaljki.
  mts Noć Reklamoždera je ponovo opravdala sva očekivanja. To je Noć koja se prepričava dugo i čeka godinu dana. Bila je to senzacionalna Noć.  S razlogom!!!

MEDIJSKI SPONZORI

                                                           
NOĆ REKLAMOŽDERA
© 2012 SUPERSTAR WORLWIDE | ALL RIGHTS RESERVED
DESIGNED AND DEVELOPED BY PENGUIN DESIGNS
>