>
Vesti

 • mts NOĆ REKLAMOŽDERA 2015

  10.11.2015

  USKORO U NAŠEM GRADU mts NOĆ REKLAMOŽDERA
   
  Pred nama je nova, kreativna, uzbudljiva i urnebesno zabavna selekcija najboljih svetskih reklama, na velikom platnu Sava Centra, 28.novembra, koju i ove godine potpisuje njen neumorni selektor Žan Mari Bursiko (Jean Marie Boursicot).
   
  To je celovečernja žurka na platnu i u publici. Sublimacija kreativnosti, ideja, trendova i strasti u svetu advertajzinga. Fenomenalna zabava, koju zajedno čine pokrovitelji  manifestacije i posetioci.
   
  Tako ćemo, zahvaljujući mts-u, svi imati mogućnost da probamo brzinu mts 4G mreže, inovaciju koja je deo sjane kampanje “Pokrivamo Srbiju, da bi ste je vi otkrili”.
   
  Neko ce otići kući sa poklonom - najnovijim telefonom marke Samsung- Galaxy S6 Edge +, koji je samo pre par meseci stigao u Srbiju. Jedinstven dizajn, veliki ekran i neverovatna kamera od 16 MP će vam pružiti mogućnost da na najbolji način zabeležite nezaboravne trenutke ove večeri.
   
  Monotonije u ovoj noći nema, jer tu je Sensation refresh drink. On će vas na krilima zmaja odvesti direktno u egzotičnu Aziju, kada probate njegovu kombinaciju mineralne vode i osvežavajućih ukusa limete i kiwana.
   
  Hladne dane možete da zasladite omiljenim Frikom sladoledima. Prepustite se harmoniji najlepših ukusa i učinite da ova Noć Reklamoždera bude najslađa do sada.
   
  I u čemu jedan pravi Reklamožder uživa, dok sa prijateljima deli utiske večeri? U odličnoj Grand kafi - Black'n'Easy, koja ima tradicionalni miris i ukus, ali koja se brzo sprema, tačno toliko da stignete na drugi blok fantastičnih reklama i koja vam garantuje budnost cele Noći.
   
  Tema 16-e mts Noći Reklamoždera je u znaku zlatne Srbije i fantastičnih uspeha naših sportista koji su osvojili zlatne medalje na velikim takmičenjima, i time ostvarili sjajnu promociju Srbije i Beograda u svetu, a mi smo im uzvratili spektakularnim dočecima ispred Skupštine grada.
   
   
  Dok čekamo to sjajno veče, podržimo domaću kreativnost! Glasajte za najpopularniju domaću reklamu na www.nocreklamozdera.com. Proglašenje pobednika, saznaćemo zajedno 28.novembra u Sava Centru, na otvaranju mts Noći Reklamoždera 2015.


  KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a, kao i online prodaja www.eventim.rs .
   
   
  Prijatelji manifestacije: Institut za istoriju oglašavanja (IIO), International Advertising Association (IAA), Turistička organizacija Beograd, Francuski Institut u Srbiji i Hotel Zepter.
   
  mts Noć Reklamoždera. Noć na koju se čeka godinu dana. Noć koja se pamti. Beogradska Noć.
  www.nocreklamozdera.com

MEDIJSKI SPONZORI

                                                           
NOĆ REKLAMOŽDERA
© 2012 SUPERSTAR WORLWIDE | ALL RIGHTS RESERVED
DESIGNED AND DEVELOPED BY PENGUIN DESIGNS
>