>
Vesti

 • REKLAMNA GOZBA POVODOM 20 GODINA VELIKE MTS NOCI REKLAMOZDERA

  21.11.2016

  Sava Centar je svoj bogati novembarski program začinio spektaklom kreativnosti, koji se sinoć odrzao po 20-ti put na radost ljubitelja reklame i dobre zabave. Raspolozenu publiku, na samom ulasku u Sava Centar dočekala je muzika iz Naxi DJ kornera, a pravu karnevalsku atmosferu, dodatno su  uveselili pokrovitelji i prijatelji manifestacije: mts, Plazma Mini-Mini, Jana Vitamin, Sensation, Idea, Fikom, Golden Rose, Ušće Shopping Center, Avon, Grand Motors i TOB- Turistička organizacija Beograd.

  Tema ovogodišnje mts Noć Reklamozdera je u znaku ekologije i poruke - Beograde volim te.

  Prepuna dvorana Sava Centra izgledala je čarobno sa svetlećim, neonskim narukvicama JANA VITAMIN, NOIZZ pištaljkama i balonima mts Noć Reklamozdera. U startu večeri publiku je nasmejao do suza specijalni Reklamozder glumac i komičar Branislav Petrušić Petrući. A onda je na scenu izašla savršeno skockana Snezana Dakić, koja je vodila isti ovaj program i 1996-te.


  BRAND SERBIA - nagrada za najbolju promociju Srbije u svetu dobila je VATERPOLO REPREZENTACIJA SRBIJE koja je ove godine sve svoje dosadanje uspeha krunisala zlatnom medeljam na Olimpijskim igrama u Riju i pokazala kako se igra srcem za svoju zemlju. Nagradu ispred VATERPOLO REPREZENTACIJA SRBIJE primili su selektor Dejan Savić i reprezentativac Filip Filipović, na opšte oduševljenje i ovacije publike koji su NOIZZ pištaljkama iskazali svoju veliku radost. Nagradu je uručila Natalija Jegdić, izvršni direktor za privatne korisnike ispred mts-a, koja je  istakla da oni kao kompanija uvek ulazu u prave vrednosti daju.


  WORLD TOUR nagradu za domaću reklamu koja je ušla u svetsku selekciju Noći Reklamozdera, dobila je reklama “Kaladont” snimljena 1926-te koju čuva arhiv Jugoslovenske Kinoteke. Nagradu je primo Marjan Vujović direktor Muzeja Kinoteke, a nagradu je uručila brend menadzer Jelena Ljubomirović ispred kompanije koncern Bambi i brenda Plazma Mini Mini.

  NAJ NON PROFIT nagrada za najbolju reklamu koja se bavi humanitarnim radom dobila je kampanja “Pazi druge, misli na sebe” agenciji MOSQUITO BEOGRAD ispred koje je nagradu preuzeo Srđan Vasić osnivač i kreativni direktor, a nagradu je uručila Nela Milić predstavnik JANA VITAMIN.

  FRESH TALENT - nagrada za mlade kreativce koju su svojim talentom skrenuli paznju javnosti u okviru kampanje “Beograd grad vaših Idea”  dobio je Andrej Josifovski student arhitekture i zvezda ulične umetnosti, a nagradu je predala Beka Zečević dekan Evropskog Univerziteta u Beogradu.

  NAJ REKLAMA 2016 – najpopularnija domaća reklama po broju glasova publike. Ovu najprestizniju nagradu dobila je mts reklama “Savršeno skockani BOX paketi”. Nagradu je primila Natalija Jegdić, izvršni direktor za privatne korisnike, a nagradu je uručio Dimitri Fleury predstavnik reklamoteke Jean Marie Boursicot.

  SUPERSTAR U REKLAMI – nagrada publike-čitaoca online portala NOIZZ za najpopularnijeg glumca u domaćoj reklami, proglasio je Boris Trivan kreativni direktor online portala NOIZZ, a pripala glumcu Nenadu Jezdiču popoularnom “kumu”.

  Beograde volim te – bila je tema ovogodišnje mts Noći Reklamozdera i Facebook konkursa za reklamu snimljenu telefonom, nagradu je dobila Mimi Vlaovic student, a nagradu su uručili Tamara Stančev i Vuk Petrovć ispred kompanije IDEA.
  I to je bio sjajan uvod u prvi, od četiri bloka reklama, pravu gozbu koje je za  ljubiteljte svetske kreativnosti spremio njen autor i selektor Jean Marie Boursicot.

  Veliki jubilej mts Noć Reklamozdera je ponovo opravdala sva očekivanja. Potrajala je do ranih jutarnjih sati, a publika je ponela nezaboravne utiske. To je Noć koja se prepričava dugo i čeka godinu dana. Bila je to najskockanija Noć.  S razlogom!!!

 • pogledajte video - mts noć reklamoždera 2015.

  10.12.2015

 • Održana 16. mts Noć Reklamoždera

  29.11.2015

  NOĆ VRHUNSKIH REKLAMA I KREATIVNOSTI
   
  Sava Centar je svoj bogati novembarski program završio  fantastičnom manifestacijom mts Noć Reklamoždera, koja je na najbolji način najavila nastupajuće praznike. Raspoloženu publiku, na samom ulasku u Sava Centar dočekala je muzika iz Naxi DJ kornera, a pravu karnevalsku atmosferu, dodatno su  uveselili pokrovitelji manifestacije: mts, Samsung, Uniqa, Sensation refresh drink, Black'n'Easy kafa, Frikom, Avon i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

  Tema ovogodišnje Noći bila je: zlatna Srbija. Zemlja sjajnih sportista koji su svojim neverovatnim uspesima na svetskim i evropskim takmičenjim, osvojenim prvim mestima i zlatnim medaljama, bili definitivno najbolja reklama Srbije u svetu!
  Tim povodom, BRAND SERBIA, nagradu za najbolju promociju Srbije dobilo je Ministarstvo omladine i sporta, a nagradu je primio ministar Vanja Udovičić koji je ove večeri bio u društvu zlatnih sportista - Milice Dabović zvezda ženske košarkaske reprezentacije i fudbalera mlade reprezentacije Srbije Filipa Manojlovića. Publika je ovaj sportski, zlatni trio nagradila ovacijama. Nagradu je uručila gospođa Ljubinka Zarubica, direktor funkcije za marketing i razvoj direkcije za privatne korisnike Telekoma Srbije, koja je  istakla da oni kao kompanija uvek daju značajnu podršku sportu i sportistima.


   
  AMBASADOR REKLAMOŽDERA, nagradu za najveći humanitarni doprinos društvu dobila je fondacija "Novi Beograd" koja se nesebično zalaže za pomoć deci. Nagradu ispred fonadacije  primio je naš proslavljeni sporista Aleksandar Šapić, a nagradu je uručila Marija Gičić, senior brand manager ispred Grand kafe i " Black 'n'Easy kafe.  FRESH TALENT nagrada pripala je mladim stvaraocima koji su svojom kreativnošću skrenuli pažnju reklamožderskog borda sa reklamama koje su sami snimili. Nagradu su primili, Srđan Janković, učenik Treće beogradske gimnazije i Aleksandar Ignjatović, apsolvent IT akademije u Zemunu. Nagradu je predala, direktorka marketinga Uniqa osiguranja, gospođa Sonja Marić.  WORLD TOUR nagrade za domaću i regionalnu reklamu koje su završile u svetskoj retrospektivnoj turneji  Noći Reklamoždera i tako obišla svet dobile su 4 reklame:
  Drama u taxiju " Otelo" za JDP, agencije McCann Beograd. Nagradu je uručio predstavnik FRIKOM-a, Đorđe Jovanović, Digital Marketing specijalista, a nagradu su primili Svetlana Paroški PR menadžerka JDP-a, glumac iz spota Nebojša Ljubišic i account direktor agencije McCann Uroš Urošević.  Druga srpska reklama iz svetske turneje 2015 jeste i reklama za Jelen pivo - Naša Stvar, nagradu je primio Nebojša Jovanović Junior brand menadžer Apatinkse pivare i  agencija Leo Burnett, a nagradu je uručio direktor  Buzz Consulting agencije- Davor Maksimovic iz Banja Luke.
  Treća nagrada je izuzetna reklama o Beogradu. "Beokonstruktivizam" u režiji Borisa Miljkovica za Turističku organizaciju Beograd, koju je primio direktor ove institucije gospodin Miodrag Popović, a nagradu je uručila  Nela Milić  predstavnik brenda Sensation, asistent u marketingu iz kompanije Jamnica.
  Četvrta nagrda za reklamu u svetskoj turneji pripala je reklami Telekoma Slovenije-Itak- Govori ljubezen , čiji je autor kreativni direktor agencije ‘’Pristop’’, gospodin Aljoša Bagola, obratio publici putem video poruke.  NAJ DOMAĆA REKLAMA 2015 - Predstavnica agencije SuperStar, organizatora mts Noći Reklamoždera - Goga Grubješić i predsednica žirija publike, Jelena Mihajlović - student Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, proglasile su pobednika NAJPOPULARNIJE DOMAĆE REKLAME PO BROJU GLASOVA PUBLIKE.  Nakon formiranja fantastične liste TOP 31 i višemesečnog on - line glasanja, pobedila je reklama FRIKOM  “Belgrade 7 Secrets by KING”.  NAJ GLUMAC U REKLAMI -  Medijski partner manifestacije, besplatne novine “24 SATA” dodelile su nagradu čitalaca za NAJPOPULARNIJEG GLUMCA U REKLAMI. To je Ivan Bosiljcic", koji nažalost nije bio u mogućnnosti da primi nagradu pa ju je u njegovo ime  preuzeo  Miodrag Marinković, direktor marketinga kompanije Frikom.

  NAJ INOVACIJA - nagrada za reklamu koja je izašla iz standardnih okvira i zadivila javnost inovativnom i efektnom realizacijom je  reklama za 4G " Pokrivamo Srbiju da biste je vi otkrili" kompanije mts. Nagradu je primila gospođa Ljubinka Zarubica direktor funkcije za marketing i razvoj direkcije za privatne korisnike Telekoma Srbije i Uroš Urošević. Nagradu za Naj Inovaciju uručio je gospodin Vlada Čeh, osnivač Instituta za istoriju oglasavanja.

  I za sam kraj, dodeljena je nagrada, tačnije prestižni telefon Galaxy S6 edge + zanimljive  FB aktivacije "Otkrij nam Tvoj svet". Pobednika je izabrao gospodin Miško Nećak, filmski reziser, scenarista i režiser reklama. Ovaj, jedan od najpoželjnijih telefona pripao je Maji Jolkić, koja je na konkursu bila najkreativnija. Ona je nacrtala svoj svet, jer ne može da naslika sve sto voli, kako je izjavila. Nagradu je uručio gospodin Igor Poznić, marketing menadžer za informacione tehnologije i telekomunikacije kompanije Samsung.  I to je bio sjajan uvod u prvi, od četiri bloka reklama koje je za  ljubitelje Noći Reklamozdera spremio njen autor i selektor Jean Marie Boursicot.

  Prepuna dvorana Sava Centra izgledala je čarobno sa svetlećim Uniqa balonima i karnevalskom muzikom Sensation poštaljki.
  mts Noć Reklamoždera je ponovo opravdala sva očekivanja. To je Noć koja se prepričava dugo i čeka godinu dana. Bila je to senzacionalna Noć.  S razlogom!!!

 • Naše reklame u svetskoj selekciji Noći Reklamoždera / La Nuit de

  28.11.2015

   
  mts NOĆ REKLAMOŽDERA 2015
  Naše reklame u svetskoj selekciji Noći Reklamoždera / La Nuit des Publivores

  Kao podršku domaćoj i regionalnoj reklamnoj industriji, tradicionalno na Noći Reklamoždera,  između vrednih nagrada, dodeljuje se i jedno posebno priznanje -World tour.
  World tour je priznanje za one reklame i njene autore, koje su ušle u svetsku selekciju programa La Nuit des Publivores/ Noć Reklamoždera i tako u okviru ovog popularnog programa  proputovale više od 160 gradova sveta.

  Koliki je to uspeh govori činjenica, da Jean Marie Boursicot, jedan jedini selektor svake godine dobije preko 20 000 reklama iz celog sveta, da bi nešto manje od 400 završile u šestočasovnom programu spremnom za svetsku turneju.

  Ove godine, zahvaljujući predstavniku Noći Reklamoždera za Adriatica regiju-agenciji SuperStar world wide i Media Marketingu, najznačajnijem regionalnom medijskom partneru, četiri reklame  su ušle u svetsku turneju, od kojih su tri iz Srbije i jedna iz Slovenije. Ovo je veliki doprinos promociji reklamne industrije i tim povodom, na ovogodišnjoj mts Noći Reklamoždeara priznanje dobijaju:

  - Beokonstruktivizam - reklama Turističke organizacije Beograd - režija Boris Miljković
  - Drama u taxiju - Otelo - Jugoslovensko dramsko pozorište - agnecija McCann
  - Jelen pivo - Naša stvar - agencija LeoBurnett
  - ITAK - Govori ljubezen - kreativni direktor i scenarista Aljoša Bagola - agencija Pristop
   
   

   
   
   

 • mts NOĆ REKLAMOŽDERA 2015

  10.11.2015

  USKORO U NAŠEM GRADU mts NOĆ REKLAMOŽDERA
   
  Pred nama je nova, kreativna, uzbudljiva i urnebesno zabavna selekcija najboljih svetskih reklama, na velikom platnu Sava Centra, 28.novembra, koju i ove godine potpisuje njen neumorni selektor Žan Mari Bursiko (Jean Marie Boursicot).
   
  To je celovečernja žurka na platnu i u publici. Sublimacija kreativnosti, ideja, trendova i strasti u svetu advertajzinga. Fenomenalna zabava, koju zajedno čine pokrovitelji  manifestacije i posetioci.
   
  Tako ćemo, zahvaljujući mts-u, svi imati mogućnost da probamo brzinu mts 4G mreže, inovaciju koja je deo sjane kampanje “Pokrivamo Srbiju, da bi ste je vi otkrili”.
   
  Neko ce otići kući sa poklonom - najnovijim telefonom marke Samsung- Galaxy S6 Edge +, koji je samo pre par meseci stigao u Srbiju. Jedinstven dizajn, veliki ekran i neverovatna kamera od 16 MP će vam pružiti mogućnost da na najbolji način zabeležite nezaboravne trenutke ove večeri.
   
  Monotonije u ovoj noći nema, jer tu je Sensation refresh drink. On će vas na krilima zmaja odvesti direktno u egzotičnu Aziju, kada probate njegovu kombinaciju mineralne vode i osvežavajućih ukusa limete i kiwana.
   
  Hladne dane možete da zasladite omiljenim Frikom sladoledima. Prepustite se harmoniji najlepših ukusa i učinite da ova Noć Reklamoždera bude najslađa do sada.
   
  I u čemu jedan pravi Reklamožder uživa, dok sa prijateljima deli utiske večeri? U odličnoj Grand kafi - Black'n'Easy, koja ima tradicionalni miris i ukus, ali koja se brzo sprema, tačno toliko da stignete na drugi blok fantastičnih reklama i koja vam garantuje budnost cele Noći.
   
  Tema 16-e mts Noći Reklamoždera je u znaku zlatne Srbije i fantastičnih uspeha naših sportista koji su osvojili zlatne medalje na velikim takmičenjima, i time ostvarili sjajnu promociju Srbije i Beograda u svetu, a mi smo im uzvratili spektakularnim dočecima ispred Skupštine grada.
   
   
  Dok čekamo to sjajno veče, podržimo domaću kreativnost! Glasajte za najpopularniju domaću reklamu na www.nocreklamozdera.com. Proglašenje pobednika, saznaćemo zajedno 28.novembra u Sava Centru, na otvaranju mts Noći Reklamoždera 2015.


  KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a, kao i online prodaja www.eventim.rs .
   
   
  Prijatelji manifestacije: Institut za istoriju oglašavanja (IIO), International Advertising Association (IAA), Turistička organizacija Beograd, Francuski Institut u Srbiji i Hotel Zepter.
   
  mts Noć Reklamoždera. Noć na koju se čeka godinu dana. Noć koja se pamti. Beogradska Noć.
  www.nocreklamozdera.com

 • Prikaži još vesti

MEDIJSKI SPONZORI

                                                           
NOĆ REKLAMOŽDERA
© 2012 SUPERSTAR WORLWIDE | ALL RIGHTS RESERVED
DESIGNED AND DEVELOPED BY PENGUIN DESIGNS
>